Van den Brom wil derde plek met AZ: "Twee keer winnen"

Ger
8 mei 2015, 15:51

Trainer John van den Brom neemt het zondag met AZ op tegen het laaggeklasseerde NAC Breda. Als de Alkmaarders de derde plaats in de Eredivisie in het vizier willen blijven houden, is een overwinning noodzakelijk. De huidige achterstand op Feyenoord is drie punten.

"Onze opdracht is duidelijk. Als wij nog kans willen maken op de derde plek, moeten we twee keer winnen. Daarmee voeren we inderdaad de druk op Feyenoord op. Ook voor NAC staat er zondag nog veel op het spel. Zij willen de nacompetitie proberen te ontlopen. Het wordt dus een interessante wedstrijd", aldus Van den Brom op de website van AZ. "Ik verwacht een defensief NAC dat ons via snelle omschakelingen wil verrassen. Met die speelwijze zijn ze de afgelopen weken onder Robert Maaskant redelijk succesvol geweest. Die behoudende manier van spelen gaan ze dus niet veranderen."

Van den Brom, die naast de geschorste Nemanja Gudelj beschikt over een fitte selectie, houdt vast aan de bekende namen. "We zijn de serie ADO-thuis en FC Twente-uit heel goed doorgekomen. Daarom is het niet moeilijk om het elftal dat tegen NAC speelt te bepalen. We willen het goede gevoel vasthouden. De enige verandering is dat Thom Haye op de plek van Gudelj speelt. Hij kan die positie prima invullen omdat Thom goed is in de kleine ruimte en het spel kan verplaatsen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen