Cavani en Ibrahimovic leiden PSG naar monsterzege

8 mei 2015, 22:42   Bijgewerkt: 9 mei 2015, 09:50

Aan de hand van Edinson Cavani en Zlatan Ibrahimovic heeft Paris Saint Germain weinig heel gelaten van En Avant Guingamp. De koploper in de Franse Ligue 1 boekte vrijdag in het eigen Parc des Princes een 6-0 overwinning op de middenmoter.

Cavani kreeg het publiek in Parijs aan het juichen met een hattrick, Ibrahimovic kwam twee keer als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier en verrichtte eveneens twee keer het voorbereidende werk. Door de winst komt Paris SG op 77 punten. Dat zijn er zes meer dan nummer twee Lyon, dat zaterdag nog wel bij Caen op visite gaat. Lyon is de enige formatie die Paris SG nog van titelprolongatie in de Franse competitie kan afhouden.

Binnen achttien minuten leidde Paris SG al met 2-0 tegen Guingamp, door doelpunten van Cavani en Ibrahimovic. De Uruguayaan tekende zeven minuten na de pauze ook voor de 3-0, op aangeven van zijn Zweedse aanvalsmakker. Ibrahimovic was vier minuten later eveneens de aangever bij de rake kopbal van Maxwell (4-0), beide speelden in het verleden nog samen bij Ajax. Via Cavani, na een snel genomen vrije trap, en Ibrahimovic (penalty) liep Paris SG uiteindelijk uit naar 6-0.

Gregory van der Wiel maakte vanwege een schorsing geen deel uit van de Paris SG-selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen