Advocaat: "De komende twee wedstrijden zijn cruciaal"

8 mei 2015, 23:50

Met uitwedstrijden tegen Arsenal en Chelsea in de laatste twee speelrondes van de Premier League lijkt Dick Advocaat de komende twee duels in elk geval te moeten winnen om kans te houden op handhaving. De equipe van de Nederlandse manager ontvangt volgende week concurrent Leicester City, morgen (zaterdag) gaat het op visite bij Everton. Sunderland staat, met één duel minder gespeeld, één punt onder de rode streep.

Advocaat ziet de komende weken met vertrouwen tegemoet. "Er hangt zeker een positieve sfeer", aldus Advocaat op de clubwebsite. In de laatste weken speelde Sunderland gelijk tegen Stoke City, gevolgd door een zege op het Southampton van Ronald Koeman. "De overwinning op een goede ploeg als Southampton was verdiend, daar moeten we mee verder. Uit onze laatste twee wedstrijden hebben we vier punten gehaald, we hebben er nog zeker vier of vijf nodig."

"De komende twee wedstrijden zijn cruciaal", weet Advocaat. "Je kan zien dat de spelers in de juiste vorm zitten, het is heel positief en iedereen werkt heel hard. En ik heb altijd gezegd dat, wanneer je hard werkt, de goede resultaten vanzelf zullen komen. Everton is een goed team, maar we moeten naar onszelf kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen