Feyenoord naar maandagavond: "Is helemaal niet lastig"

9 mei 2015, 09:38

Fred Rutten heeft er weinig problemen mee dat de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse is verschoven van zondagmiddag naar maandagavond. Volgens de coach van de Rotterdammers is het verschuiven van het duel prima op te vangen in de wedstrijdvoorbereiding.

"We trainen nu nog extra op zondag en spelen op maandag,'' legt Rutten uit in het Algemeen Dagblad. "Normaal trainen we liever niet drie dagen voor een wedstrijd, maar daar is wel een mouw aan te passen. Het is voor mij eerlijk gezegd helemaal niet lastig. Ik heb wel vaker meegemaakt dat een wedstrijd op het laatste moment werd verplaatst. Dit seizoen zelfs nog tegen PSV uit.''

Feyenoord heeft een emotioneel zware week achter de rug. De hele selectie was aanwezig bij de rouwdienst van de vrouw van Patrick Lodewijks. "Iedereen beleeft zo'n dag op zijn eigen manier. En iedereen verwerkt het ook op zijn eigen manier. De afgelopen dagen waren ontzettend emotioneel. Het is heel moeilijk te beschrijven, maar het was allemaal heel intens. De club geeft Patrick enorm veel steun, iedereen leeft mee. Maar dat neemt de pijn natuurlijk niet weg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen