Heerenveen licht optie Duarte niet: "Heel frustrerend"

9 mei 2015, 11:49   Bijgewerkt: 9 mei 2015, 11:58

Lerin Duarte is bezig aan zijn laatste maanden bij sc Heerenveen. De Friese club licht de optie in het huurcontract van de middenvelder niet, waardoor hij na dit seizoen terugkeert bij Ajax. Duarte betreurt het vertrek bij Heerenveen en zegt dat hij bij Ajax een rol op het tweede zal gaan spelen. Hij hoopt dan ook op een nieuwe verhuurperiode.

Heerenveen laat in gesprek met de Leeuwarder Courant weten dat de inbreng van Duarte in Friesland te beperkt is geweest om de verbintenis te verlengen. "Heel frustrerend", reageert Duarte op het nieuws. "Ik moet wedstrijden spelen, ritme krijgen. Daarom ben ik naar Heerenveen gekomen. Door blessures kwam hier echter niet veel van terecht. De club nu nog overtuigen gaat een lastig verhaal worden."

Daarom wacht de oud-speler van Heracles Almelo na deze voetbaljaargang in principe een terugkeer bij Ajax. "Misschien moet ik terug naar Ajax, misschien word ik wel opnieuw verhuurd. Bij Ajax kom ik waarschijnlijk in het tweede te spelen. Een verhuur is wat mij betreft prima. Ik moet weer helemaal fit worden en een heel seizoen wedstrijden spelen. Ik wil de draad oppakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen