VVV alsnog naar play-offs: "Bier even laten staan"

9 mei 2015, 12:26

VVV Venlo stuntte vrijdag met een 3-1 zege op koploper NEC en doordat Sparta op eigen helft niet verder kwam dan 1-1 tegen De Graafschap, heeft de ploeg uit Limburg op de laatste speeldag van de Jupiler League alsnog een ticket voor de nacompetitie weten te bemachtigen. Dit tot vreugde van coach Maurice Steijn. "'Het was een soort Houdini-act", beseft de coach tegen de NOS.

Maandag wacht de eerste wedstrijd tegen FC Oss. "Ik heb de spelersgroep ook aangegeven dat ze het bier nog even moeten laten staan. Ik ben normaal niet zo moeilijk, maar als er zo weinig tijd tussen zit dan ga ik ervan uit dat de jongens het bier nog laten staan en zich volledig prepareren voor de wedstrijd van maandag."

Steijn heeft er vertrouwen in dat de ploeg uit Venlo een goed figuur gaat slaan in de play-offs. "Op basis van deze wedstrijd hoop ik dat we heel ver gaan komen. In de nacompetitie kan het alle kanten op, dat hebben we vorig wel jaar gezien. Als je zo terecht wint van NEC, dan ben je tot veel in staat als ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen