Ancelotti: "Op deze manier kunnen we CL-finale halen"

9 mei 2015, 23:40

Real Madrid speelde zaterdag met 2-2 gelijk in de thuiswedstrijd tegen Valencia, waardoor de titelrace in de Spaanse competitie beslist lijkt in het voordeel van FC Barcelona. Toch is coach Carlo Ancelotti tevreden over de manier waarop zijn elftal heeft gespeeld, het geeft hem vertrouwen voor de return van komende woensdag tegen Juventus in de halve finale van de Champions League, wanneer de Madrilenen thuis een 2-1 achterstand moeten zien goed te maken.

"Het resultaat is niet goed, maar we hebben heel goed gespeeld", zei Ancelotti na afloop. "We hadden zoveel kansen om te scoren, hebben er tot het einde voor gevochten en verdienden het te winnen. Maar het was niet genoeg. Voor woensdag zit het echter wel goed."

Real Madrid kwam tegen Valencia met 0-2 achter. "Daarna was de reactie van mijn spelers goed", aldus Ancelotti. "We hadden het moeilijk, maar ze hebben goed samengewerkt. We hebben twee keer gescoord, drie keer het aluminium geraakt en een penalty gemist. Het resultaat doet pijn, maar dit kan soms gebeuren. Maar al mijn spelers hebben er alles aan gedaan en ze weten dat ze op deze manier de Champions League-finale kunnen bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen