Dortmund keert het tij: "Dit voelt absoluut briljant"

10 mei 2015, 11:47

In de winter was Borussia Dortmund nog de rode lantaarndrager in de Bundesliga, maar de Duitse topclub is sindsdien bezig aan een imponerende wederopstanding. Die Borussen bezetten dankzij een 2-0 overwinning op Hertha BSC de zevende plaats op de ranglijst, waardoor er met nog twee speelronden te gaan nog kans is op Europees voetbal.

Coach Jürgen Klopp, die na het seizoen vertrekt uit het Signal Iduna Park, is zeer tevreden met de wijze waarop Dortmund zich momenteel manifesteert. "We hebben twee fantastische doelpunten gemaakt. Er waren wel iets van 70 counteraanvallen waar geen treffer uit kwamen. Ik ben wel zeer content met de speelwijze en het resultaat. De zevende plek voelt absoluut briljant."

"Het lijkt erop dat de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Werder Bremen (een directe concurrent, red.) een echte finale kan worden", aldus Klopp. "We kunnen nog altijd wat bereiken en dat is gaaf, gezien waar we vandaan moesten komen. Als ik eerder geweten had dat we zo'n reeks zouden neerzetten, dan had ik mijn vertrek eerder aangekondigd", knipoogt de keuzeheer van Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen