'Manchester United gaat na Depay ook voor Wijnaldum'

10 mei 2015, 11:58

Er doen geruchten de ronde over een mogelijke overstap van Georginio Wijnaldum naar Manchester United. In navolging van Memphis Depay wordt de naam van de andere sterkhouder van PSV ook in verband gebracht met de club van manager Louis van Gaal. Volgens de Sunday Express staat Wijnaldum ook op het verlanglijstje van de Engelse topclub.

De 24-jarige Wijnaldum staat nog tot de zomer van 2018 onder contract bij PSV, maar lijkt komende zomer te vertrekken bij de kampioen van Nederland. Wijnaldum wil graag een nieuwe uitdaging aangaan en sprak eerder al eens uit dat hij niet onwelwillend tegenover een nieuwe samenwerking met oud-bondscoach Van Gaal staat. "Natuurlijk zou ik graag weer met hem willen werken", zei hij onlangs tegen Sky Sports.

De Britse krant, wiens berichtgeving we wellicht niet al te serieus hoeven nemen, stelt dat Kevin Strootman (AS Roma) de voorkeur boven Wijnaldum genoot, maar dat de middenvelder door zijn blessureleed niet in aanmerking komt voor een transfer naar Man United. Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund) en Paul Pogba (Juventus) worden ook genoemd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen