Pasveer en Locadia in basis PSV, Ajax met Sinkgraven

10 mei 2015, 13:44   Bijgewerkt: 10 mei 2015, 13:58

Voor Ajax is er twee speelronden voor het einde van het seizoen niets meer te winnen in de Eredivisie. Voor de nummer twee van de Eredivisie, die volgend seizoen voorronde Champions League speelt, staat zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur op het programma. PSV, dat al lang en breed zeker is van het kampioenschap, kan in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo een record grijpen.

"Er valt niks meer te winnen. Snel naar een nieuw seizoen waarin iets op het spel staat", zegt coach Frank de Boer in aanloop van de thuiswedstrijd van Ajax tegen Cambuur. Hij kiest in het duel met de Friezen voor Daley Sinkgraven, die terugkeert van een liesblessure, en Ricardo Kishna. In de achterhoede krijgt Kenny Tete opnieuw de voorkeur boven Ricardo van Rhijn, Viktor Fischer staat weer in de spits. Niklas Moisander neemt afscheid van het Ajax-publiek en staat in de basis. Davy Klaassen ontbreekt door een buikwandoperatie.

Bij kampioen PSV debuteren Suently Alberto en Steven Bergwijn in de wedstrijdselectie voor een eredivisieduel. Coach Phillip Cocu laat Remko Pasveer, Abel Tamata en Jürgen Locadia beginnen. Luciano Narsingh en Jeroen Zoet zitten op de bank. Memphis Depay, die naa Manchester United vertrekt, speelt zijn laatste thuiswedstrijd voor PSV. Winnen de Eindhovenaren van de Almeloërs, dan wordt er een record verbroken.

Opstellingen

Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Moisander, Viergever; Bazoer, Serero, Sinkgraven; El Ghazi, Fischer, Kishna.

SC Cambuur: Nienhuis; Pereira, Reijnen, Bijker, Vytas; El Makrini, Steblecki, Van de Streek; Rosheuvel, Ogbeche, De Ridder.

PSV: Pasveer; Tamata, Bruma, Rekik, Willems; Maher, Wijnaldum, Guardado; Locadia, De Jong, Depay.

Heracles Almelo: Castro, Breukers, Te Wierik, Zomer, Fledderus, Bruns, Vujicevic, Avdic, Linssen, Weghorst, Darri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen