Niet alleen Richairo, maar ook moeder Zivkovic komt te laat

11 mei 2015, 08:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ironie bij Ajax. In het kader van Moederdag mochten alle moeders met de spelers zondag bij de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (3-0 winst) het veld op lopen. Voorafgaand aan de wedstrijd vond er een fotomoment plaats met de moeders van de spelers, maar er kwam één vrouw te laat. Het was toeval en buiten haar schuld, maar het was de moeder van Richairo Zivkovic. De jonge aanvaller kwam dit seizoen zelf meerdere malen te laat.

Iedereen kon er wel om lachen bij Ajax, waar Zivkovic onlangs gestraft werd voor het feit dat hij meerdere keren te laat op de club verscheen. De appel valt blijkbaar niet ver van de boom. Moeder Zivkovic stond overigens wel op de foto met alle moeders, aangezien het kiekje opnieuw gemaakt werd. De vrouwen kregen een lunch aangeboden en keken samen naar de gewonnen wedstrijd tegen Cambuur.

De moeders liepen met de basisspelers het veld op. "Het maakte mijn afscheid helemaal onvergetelijk", zegt aanvoerder Niklas Moisander in De Telegraaf over de Moederdag-actie. "Dat mijn moeder erbij was, koester ik, want het is door ziekte een zwaar jaar voor haar geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen