Specialist Verhaegh mist penalty, maar wil ze blijven nemen

11 mei 2015, 11:50

Paul Verhaegh staat bekend als en heuse penaltyspecialist, maar faalde zaterdag in de uitwedstrijd tegen Bayern München vanaf elf meter. Ondanks de misser van de Nederlandse rechtsachter wist FC Augsburg te stunten (0-1) tegen een tiental van de kampioen, waar doelman Pepe Reina met een rode kaart moest inrukken.

Al zeven keer eerder legde Verhaegh in de Bundesliga aan voor een strafschop en zeven keer was het raak. Ditmaal slaagde hij er niet in om het buitenkansje te verzilveren. "Er komt een tijd dat je een keer mist", reageert de 31-jarige Nederlander op zijn penaltymisser. "Het was zaak om snel weer de concentratie op te brengen", aldus Verhaegh in Kicker.

Gelukkig voor Verhaegh schoot Raul Bobadilla, op fraaie wijze achter het standbeen langs, in de tweede helft de beslissende 0-1 tegen de touwen. "Ik moet Raul bedanken. Het was een geweldig doelpunt, dat ook nog eens zeer belangrijk was", zegt Verhaegh, die de volgende keer de verantwoordelijkheid voor het nemen van de penalty niet zal afschuiven. "Ik zou hem gewoon weer nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen