Van Dijk mikt op nieuwe stap: "Ik wil me doorontwikkelen"

11 mei 2015, 11:58

Virgil van Dijk greep naast de prijs voor de speler van het jaar in Schotland, maar de Nederlander wist wel weer kampioen te worden met Celtic. Na wederom een sterk seizoen hoopt de centrale verdediger een transfer te maken. "Ik wil me doorontwikkelen. Als die mogelijkheid er is, zal ik een transfer zeker overwegen."

"Celtic is een fantastische club met een fantastisch stadion en de fans zijn geweldig. Alleen is de competitie niet al te best", zegt Van Dijk in gesprek met _blank. Hij kijkt met een goed gevoel terug op het seizoen. "We deden na de winterstop nog mee in alle competities. Dat is iets waar Celtic altijd naar streeft. Helaas hebben we niet alle prijzen kunnen winnen en werden we door Internazionale uitgeschakeld in de Europa League. Dat is jammer, maar voor de rest was het een geslaagd jaar. Kampioen worden is altijd een geweldig gevoel. Dat is nu niet anders."

Speler van het jaar werd Van Dijk net niet in Schotland. "Een teamgenoot van mij, Stefan Larsson, is het geworden. Die heeft het ook wel verdiend. Hij is een goede vriend van me. Voor een verdediger of keeper is het drie keer zo lastig om speler van het jaar te worden. Dat ik - net als vorig jaar - bij de top vier zat, was al een grote eer. Dat is een beloning op weer een goed seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen