Müller realistisch: "Een wonder als we nog doorgaan"

11 mei 2015, 13:05

"Als wij nog doorgaan in de Champions League, dan kan dat als een wonder omschreven worden", zegt Thomas Müller aan de vooravond van de tweede ontmoeting met FC Barcelona. De aanvaller van Byaern München heeft nog steeds een zure smaak van de 3-0 nederlaag in Camp Nou, maar benadrukt dat de Duitse recordkampioen niets meer te verliezen heeft in de return.

"Uiteraard had ik graag gezien dat we meer kans zouden maken, maar we hebben nog steeds een goed elftal", stelt Müller op de persconferentie van Bayern. "We moeten met een goede reactie komen en beter aanvallen. Het wordt lastig, aangezien de aanvallers van Barcelona levensgevaarlijk zijn. We hebben niets te verliezen, het is pas voorbij als het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter heeft geklonken", aldus de Duitse international.

Rechtsachter Rafinha wil in ieder geval niet verlezen, zo geeft hij aan. "Zeker niet. We kijken uit naar de wedstrijd en ik ben ervan overtuigd dat we gaan scoren. Details zullen de wedstrijd beslissen", stelt de Braziliaan. "We hadden niet verwacht dat we het eerste duel met 3-0 zouden verliezen, maar dit wordt een heel andere wedstrijd. We hebben al vaker laten zien dat we in eigen huis veel doelpunten kunnen maken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen