Ziyech is het zat: "De spelersgroep zit met zoveel vragen"

11 mei 2015, 14:04

De ellende blijft zich maar opstapelen bij FC Twente en dat zijn belangrijke spelers als Andreas Bjelland en Hakim Ziyech meer dan beu. Na afloop van de winst tegen FC Dordrecht (3-0) sprak Bjelland zijn frustratie al uit en nu heeft ook Ziyech zijn onvrede geuit.

"Een club als FC Twente hoort gewoon Europees voetbal te spelen", zegt Ziyech in De Telegraaf over het rampseizoen van Twente. De creatieveling was mede door vijftien assists een lichtpuntje in het grauwe seizoen van de Tukkers. "En nu wordt dat Fair Play-ticket door onze neus geboord", doelt hij op het besluit van Twente om geen gebruik te maken van het extra Europese ticket. "We zitten als spelersgroep met zoveel vragen. Ons wordt niets uitgelegd. De trainer (Alfred Schreuder, red.) moet ons telkens het slechte nieuws vertellen. Terwijl hij er helemaal niets aan kan doen."

Ziyech vindt dat de communicatie van voorzitter Aldo van der Laan en financieel directeur Gerald van den Belt nogal te wensen over laat. "Ik vind dat wij recht hebben op duidelijkheid. Mij is bijvoorbeeld ook niet verteld of ik per se weg moet, of dat ze me willen houden. Wat ik zelf wil? Daar ben ik nog niet mee bezig. Als de club mij wil houden, heb ik ook niets te willen. Ik heb niet voor niets nog een driejarig contract."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen