De Vrij maakt indruk in Italië: "Stap heeft goed uitgepakt"

11 mei 2015, 15:24

Stefan de Vrij maakte afgelopen zomer de overstap van Feyenoord naar Lazio Roma en is bezig aan een uitstekend debuutseizoen in de Serie A. Hij is, ondanks het feit dat hij momenteel geblesseerd is, van onschatbare waarde voor de Italiaanse club. Hij voelt zich gelukkig bij de Biancocelesti en gaat niet van een vertrek uit Rome.

"Ik kan tevreden terugkijken, ik heb veel geleerd in het afgelopen jaar. Ik ben een betere verdediger geworden. Ik ben blij dat ik deze stap gemaakt heb, zeker als ik kijk naar hoe goed het heeft uitgepakt", zegt De Vrij tegen FOX Sports over zijn eerste jaar in Italië. Hij kampt op het moment met een blessure. "Ik kan nog niet zeggen wanneer ik weer kan spelen, maar ik hoop natuurlijk zo snel mogelijk."

De Vrij is met Lazio in de race voor Champions League-voetbal, maar hij benadrukt dat zijn toekomst niet afhangt van het behalen hiervan. "Deelname aan de Champions League is niet doorslaggevend voor waar ik volgend seizoen speel", aldus de centrale verdediger. "Als het niet zou gebeuren, dan zeg ik niet meteen dat ik weg wil. Absoluut niet", verzekert de oud-Feyenoorder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen