Juventus niet bang voor Real Madrid: "We moeten scoren"

11 mei 2015, 15:40

Juventus verdedigt komende woensdag een 2-1 voorsprong tegen Real Madrid. Er staat een ticket voor de finale van de Champions League op het spel. Giorgio Chiellini (foto) en Arturo Vidal kijken uit naar de return tegen de Madrilenen en stellen dat het accent in het Estadio Santiago Bernabéu niet alleen op het verdedigende werk moet komen te liggen.

"We moeten een doelpunt maken. Je kan het je niet veroorloven om met alleen maar met defensieve ideeën naar Madrid af te reizen", aldus Chiellini. "We geloven erin. We hebben een relaxte week achter de rug, omdat we eerder al kampioen van Italië waren geworden. We hebben ons goed voorbereid en kunnen niet wachten tot het woensdagavond is", zegt de verdediger van La Vecchia Signora.

Middenvelder Vidal stelt dat het bereiken van de CL-finale een droom zou zijn die uitkomt. "We zijn er dichtbij", weet de Chileen. "We zijn niet bang voor Real Madrid. We hebben een sterk team en kunnen doorgaan. Het wordt moeilijk, maar we zullen met ons hart spelen. We moeten rustig blijven, kansen creëren en uiteraard de finale halen", aldus Vidal.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen