'Kazim deelde klap uit aan Labyad in spelerstunnel'

11 mei 2015, 23:01   Bijgewerkt: 12 mei 2015, 12:19

Voor Colin Kazim-Richards krijgt de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse (1-4) vermoedelijk een vervelend staartje. De spits van de Rotterdamse club heeft na het laatste fluitsignaal in de spelerstunnel een klap uitgedeeld aan Zakaria Labyad. Dat beweert althans Labyad zelf.

Labyad stond met een bult op zijn slaap de media te woord in de catacomben van de Kuip. Die bult kwam door de klap van Kazim, vertelde hij. Op het veld hadden beide spelers het al verbaal met elkaar aan de stok gekregen, waarna Kazim de Vitessenaar liet weten dat hij na het duel in de spelerstunnel maar even op hem moest wachten. Dat gebeurde, waarna Labyad een klap voelde. Medespelers haalden de twee vervolgens uit elkaar.

"Hij moet het op het veld laten zien", zegt Labyad bij FOX Sports over zijn handgemeen met Kazim. "Dat heeft hij vandaag niet gedaan. Als hij echt ballen had gehad, moet hij niet buiten het veld komen praten, maar op het veld. Hij dacht dat ik bang voor hem was. Een grote mond buiten het veld, een pussy binnen het veld."

Colin Kazim-Richard was na afloop van de wedstrijd niet beschikbaar voor commentaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen