Pröpper heerst in Kuip: "We waren oppermachtig"

11 mei 2015, 23:20

Met PSV-directeur Marcel Brands op de tribune maakte Davy Pröpper maandag de best denkbare reclame voor zichzelf. De middenvelder van Vitesse, nadrukkelijk in beeld in Eindhoven, heerste in de Kuip. Mede dankzij hem wonnen de Arnhemmers opvallend eenvoudig, met 1-4, van Feyenoord.

"Op de 1-4 valt niets aan te merken", zegt Pröpper in gesprek met diverse media. "Wij waren oppermachtig, vooral in de eerste helft. Dit was onze laatste kans op de derde plaats en die hebben we gegrepen."

Dat Vitesse erin slaagde om Feyenoord in eigen huis met de rug tegen de muur te zetten, verbaasde Pröpper eigenlijk niet. "Wij kunnen dit, dat wist ik al. Dat hebben wij uit bij PSV en Ajax ook wel eens laten zien. In grote wedstrijden staan we er vaak. Dan zie je dat we heel goed kunnen voetballen", aldus de middenvelder.

Door de zege lonkt plek drie weer voor Vitesse, al blijft het afhankelijk van Feyenoord en AZ. Alleen als beide teams op de slotdag punten morsen, kunnen de Arnhemmers de derde plaats overnemen. "We geloven er nog in, natuurlijk. Alles blijft mogelijk. Natuurlijk moet alles meezitten, maar zeker Feyenoord heeft een lastige wedstrijd", verwijst hij naar het bezoekje van de Rotterdammers aan PEC Zwolle. AZ speelt op de laatste speeldag in Rotterdam tegen Excelsior, Vitesse sluit in de eigen Gelredome af tegen FC Utrecht.

Over een mogelijke overstap naar PSV, waar hij gezien wordt al beoogde vervanger van Georginio Wijnaldum, wilde Pröpper na de zege op Feyenoord weinig zeggen. "Ik weet dat er interesse is, maar ik heb nog met niemand gesproken. Voor mij is het nog niet aan de orde, ik ben nu alleen met Vitesse bezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen