"Ook als we play-offs in moeten, zullen we er staan"

11 mei 2015, 23:50

Vitesse zorgde maandag voor een uitermate knappe prestatie door met 1-4 te winnen in Rotterdam-Zuid, maar de vraag is nog wat de club uiteindelijk aan deze overwinning heeft. Het is nog in de race om de derde plaats, maar blijft afhankelijk van concurrenten Feyenoord en AZ.

Feyenoord en AZ hebben twee punten meer en als één van beide teams zondag dus wint, uit bij respectievelijk PEC Zwolle en Excelsior, kan Vitesse plek drie vergeten. Dat weet ook Jan-Arie van der Heijden, maar hij ligt niet wakker van eventuele deelname aan de play-offs. "We hebben vanavond laten zien dat we klaar zijn voor iedere tegenstander. Over het algemeen zijn we hier de baas op het veld geweest. Als we de play-offs in moeten, zullen we er staan. We hebben nu in ieder geval gedaan wat we moesten doen", zegt hij tegen de verzamelde media.

Een uitnederlaag bij ADO Den Haag, twee weken geleden, komt Vitesse nu duur te staan in de jacht op plek drie. Toch wil Van der Heijden niet te lang treuren over de verloren punten in de Hofstad. "We waren aan een enorm goede serie bezig, dan weet je dat je een keer kan verliezen. Die nederlaag gaat dan een keer komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen