Elia hoopt op permanente overstap naar Southampton

12 mei 2015, 10:22

Eljero Elia hoopt dat hij volgend seizoen nog steeds het shirt van Southampton zal dragen. De vleugelaanvaller wordt dit seizoen vanaf januari door The Saints gehuurd van Werder Bremen, maar weet nog niet hoe zijn voetbaltoekomst eruitziet. Hij is afhankelijk van de plannen die beide clubs met hem hebben.

"Ik weet nog niet hoe mijn toekomst eruitziet", zegt Elia tegen de Daily Echo. "Er is nog niets over gezegd. Ik heb er wel met de coach over gesproken, hij was positief", aldus de Nederlander, die de afgelopen tijd aan het sukkelen was met een enkelblessure. "Na de blessure was ik minder goed dan voorheen, maar ik blijf vechten om belangrijk te zijn."

De tijd zal leren wat er met Elia zal gebeuren. "Ik wil heel graag blijven bij deze club, ook al sta ik nog één jaar onder contract bij Werder. Als ik daar niet blijf, dan zal ik naar een andere club gaan", aldus de flankspeler. Hij is overigens niet de enige huurling bij Southampton wiens toekomst onzeker is. Het is ook nog de vraag waar de toekomst van Filip Djuricic en Toby Alderweireld zal liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen