Van Wijk vertrekt na degradatie bij Cercle Brugge

12 mei 2015, 13:37

Ruim anderhalve maand na zijn aanstelling is bekendgemaakt dat Dennis van Wijk gaat vertrekken bij Cercle Brugge. Het contract van de Nederlandse coach wordt niet verlengd, maakt de Belgische club bekend. De Bruggenaren degradeerden dit seizoen uit de Jupiler Pro League.

Na het reguliere seizoen nam Van Wijk de taken over van de ontslagen Arnar Vidarsson. De Nederlander tekende een contract tot 30 juni en deze wordt dus niet verlengd. "We kijken met veel respect terug op de inspanningen en de bekwaamheid van Dennis van Wijk tijdens deze moeilijke periode. In de voorbereiding van het nieuwe seizoen hebben we echter beslist een volledig nieuwe start te maken met een nieuwe hoofdtrainer", meldt Cercle.

"We bedanken Dennis voor zijn inzet en wensen hem succes in zijn verdere loopbaan. We gaan nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en we hopen deze zoektocht binnen niet al te lange termijn af te ronden", vervolgt de club. De naam van Fred Vanderbiest wordt genoemd als mogelijke opvolger voor Van Wijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen