Aanklager start onderzoek naar vermeende klap Kazim

12 mei 2015, 12:15

De aanklager betaald voetbal van de KNVB is een vooronderzoek gestart naar het incident dat na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse (1-4) in de catacomben van de Kuip plaatsvond. Feyenoord-aanvaller Colin Kazim-Richards zou Vitessenaar Zakaria Labyad in de spelerstunnel een klap hebben verkocht.

Labyad beweerde na afloop van de belangrijke wedstrijd al dat de Turkse aanvaller hem een klap had verkocht. Dat deed hij met een bult op zijn slaap, die volgens hem door Kazim-Richards werd veroorzaakt. "Hij moet het op het veld laten zien", zei Labyad bij FOX Sports over zijn handgemeen met Kazim. "Dat heeft hij niet gedaan. Als hij echt ballen had gehad, moet hij niet buiten het veld komen praten, maar op het veld. Hij dacht dat ik bang voor hem was. Een grote mond buiten het veld, een pussy binnen het veld."

De aanklager heeft zowel Kazim-Richards als Labyad (en eventuele getuigen) om een schriftelijke verklaring gevraagd. De betrokkenen hebben tot woensdag 11.00 uur om te reageren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen