'Gouden' Sleegers wilde Feyenoord tegendeel bewijzen

12 mei 2015, 20:35

Uit handen van bondscoach Guus Hiddink ontving Joey Sleegers dinsdagmiddag in Het Kasteel een Gouden Stier, als grootste talent van de Jupiler League. Een aantal kilometer verderop, aan de andere kant van Rotterdam, hoopt de 20-jarige aanvaller na de zomer definitief door te breken.

Tijdens de uitreiking van de Gouden Stier had Hiddink één belangrijk advies voor Sleegers. "Zorg dat je het predikaat 'talent' snel van je afschudt", sprak de coach van Oranje. Oftewel: blijf niet hangen, maar maak de volgende stap. Die stap hoopt Sleegers in de Kuip te zetten, want hij is nog altijd speler van Feyenoord. Hij maakt deel uit van dezelfde generatie als Jean-Paul Boëtius, Tonny Vilhena, Anass Achahbar en ook Karim Rekik. Stuk voor stuk spelers die al volop ervaring hebben opgedaan op het hoogste niveau.

Sleegers werd een jaar geleden nog te licht bevonden voor het grote werk bij Feyenoord en werd verhuurd aan FC Eindhoven. "Dat was mijn eigen keus", vertelt de zelfverzekerde aanvaller aan FCUpdate.nl. Dat Feyenoord hem nog niet goed genoeg vond, stak hem. "Bij FC Eindhoven wilde ik het tegendeel bewijzen."

Sleegers begint de voorbereiding op het seizoen 2015/2016 bij Feyenoord in ieder geval heel anders dan een jaar eerder, toen hij als broekie doorkwam uit de jeugdopleiding. "Vorig jaar had ik nog geen ervaring, niks. Toen stond ik met een stuk minder vertrouwen op het trainingsveld. Dat vertrouwen is er nu wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen