Fortuna verlengt met assistent-coach Kooistra

13 mei 2015, 13:11

Jeffrey Kooistra is ook volgend seizoen de assistent van hoofdcoach Peter van Vossen bij Fortuna Sittard. De voormalig middenvelder kwam een jaar geleden, in het spoor van Van Vossen, naar de Limburgse club. Van Vossen tekende destijds voor twee seizoenen, Kooistra voor slechts één.

"Vorig jaar zijn we een contract van één jaar overeengekomen met Jeffrey, om de samenwerking daarna te kunnen evalueren", legt technisch manager Charly Chudik van Fortuna Sittard uit op de website van zijn club. "Persoonlijk heb ik de samenwerking met Jeffrey als bijzonder positief en professioneel ervaren. We verlengen zijn contract dan ook graag met nog een jaar. Zijn contract loopt daardoor nu parallel met dat van Peter van Vossen. Jeffrey is een goede 'match' gebleken met de hoofdtrainer. Ze vullen elkaar niet alleen goed aan qua persoonlijkheid, maar ook als het gaat om de verdeling van taken en werkzaamheden."

"Ik ben heel blij met mijn contractverlenging", reageert Kooistra, die eerder met Van Vossen werkte bij RBC en Almere City FC. "Ik hoop dat hetgeen we er dit jaar aan energie in gestopt hebben om de neuzen dezelfde kant op te krijgen zich gaat uitbetalen. Daar willen we komend seizoen de vruchten van plukken."

Een sportief succes werd het eerste seizoen van Van Vossen en Kooistra niet, Fortuna werd negentiende in de Jupiler League. Alleen op basis van het doelsaldo werd RKC Waalwijk nipt voorgebleven.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen