Scheepers en Dirkx blijven actief bij Jong PSV

13 mei 2015, 15:43

Twan Scheepers en Jürgen Dirkx maken ook volgend seizoen deel uit van de technische staf van PSV. De twee oud-spelers gaan de nieuwe coach Pascal Jansen, de opvolger van Darije Kalezic, ondersteunen. Dat meldt het management van Scheepers en Dirkx, die allebei al jaren werkzaam zijn bij PSV.

Scheepers is sinds 2007 als trainer actief in Eindhoven, de afgelopen twee seizoenen was hij assistent-coach bij Jong PSV. Dirkx voegde zich afgelopen seizoen bij de selectie, nadat hij tussen 2006 en 2008 al ervaring als trainer had opgedaan bij de beloften van PSV. Komend seizoen is Dirkx ook werkzaam bij de A1, daarnaast volgt hij de opleiding Coach Betaald Voetbal. "Voor mij is dit het complete plaatje", zegt hij. "Ik ga volgende week al starten met de cursus. In mijn optiek is dat prima te combineren met Jong PSV. Ik kijk er enorm naar uit om het komende seizoen met deze staf te gaan samenwerken en zie het als een enorme uitdaging."

Ook Scheepers kijkt uit naar het nieuwe seizoen, waarin Jong PSV met Jansen dus een nieuwe hoofdcoach krijgt. "Ik ken Pascal en Jürgen al enige tijd en ik denk dat we elkaar prima aanvullen. Ik hoop dat we de goede weg, die we dit seizoen met Jong PSV zijn ingeslagen, ook komend seizoen kunnen vervolgen. Het is fantastisch om met spelers vanuit de PSV-jeugd te werken en hen te helpen een volgende stap te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen