Benzema in de spits bij Real, Juventus heeft Pogba terug

13 mei 2015, 19:45   Bijgewerkt: 13 mei 2015, 23:17

Karim Benzema begint vanavond in de basis bij Real Madrid in de return tegen Juventus, in de halve finale van de Champions League. De Franse aanvaller ontbrak vorige week vanwege een blessure in de heenwedstrijd in Turijn en coach Carlo Ancelotti twijfelde dinsdag nog over de invulling van de spitspositie.

Benzema vormt de voorhoede van Real Madrid met Gareth Bale en Cristiano Ronaldo. Op het middenveld spelen Isco, James Rodríguez en Toni Kroos. Bale en Kroos kampten na de ontmoeting met Valencia van afgelopen weekend in La Liga met lichte pijntjes, maar hun meespelen tegen Juventus leek nooit in gevaar.

Bij Juventus behoort Paul Pogba tot de eerste elf, het Franse talent moest de eerste ontmoeting eveneens laten schieten. Zijn rentree gaat ten koste van Stefano Sturaro. De overige tien namen bij de Italianen zijn dezelfde als in het thuisduel met Real. Voor Alvaro Morata betekent het zijn terugkeer in Madrid, de aanvaller verruilde Real afgelopen zomer voor Juventus.

De aftrap in Madrid bij Real - Juventus is om 20.45 uur. De Spanjaarden moeten in het eigen Estadio Santiago Bernabeu de 2-1 nederlaag in Italië zien goed te maken.

Opstellingen

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Isco, Rodríguez, Kroos; Bale, Benzema, Ronaldo

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal; Tevez, Morata

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen