Achahbar verlengt met twee seizoenen bij Feyenoord

13 mei 2015, 19:41

Anass Achahbar draagt ook in de komende seizoenen het shirt van Feyenoord. De 21-jarige aanvaller heeft woensdag zijn contract bij de Rotterdamse club verlengd tot de zomer van 2017. De oude verbintenis van Achahbar in De Kuip liep na deze jaargang af.

Achahbar leek aanvankelijk onder coach Fred Rutten niet op speeltijd bij Feyenoord te hoeven rekenen, maar de aanvaller kreeg na de winterstop toch een kans van de oefenmeester en greep deze met beide handen aan. Achahbar was beslissend in de wedstrijden tegen FC Dordrecht en PSV.

Achahbar wilde niets liever dan bij Feyenoord blijven. "Daarom ben ik er heel erg blij mee dat de club en ik eruit zijn gekomen", reageert hij op de clubwebsite. "Wat voor mij doorslaggevend was? Mijn liefde voor de club. Ik speel hier al van jongs af aan en vind het nog steeds een grote eer om voor Feyenoord uit te komen. Bovendien zie ik nog volop kansen om mezelf verder te ontwikkelen en wil ik de stijgende lijn die ik de afgelopen periode heb ingezet graag doortrekken."

"Anass is een speler met heel specifieke kwaliteiten, waarmee hij heeft bewezen van grote waarde te kunnen zijn voor Feyenoord", vult technisch directeur Martin van Geel aan. "Hij is technisch zeer vaardig, doelgericht en beschikt over een uitstekend schot, zoals we onder meer zagen in de thuiswedstrijd tegen PSV, terwijl hij op alle posities in de voorhoede uit de voeten kan. Bovendien heeft hij een grote drang om hier als zelf opgeleide speler te slagen. Daarom zijn we heel blij dat Anass ook de komende jaren aan Feyenoord verbonden is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen