Juventus vol vertrouwen: "Kunnen Barcelona verslaan"

14 mei 2015, 10:14

De euforie in het kamp van Juventus is uiteraard groot, na het elimineren van Real Madrid in de halve finale van de Champions League. Woensdagavond speelde De Oude Dame met 1-1 gelijk in Madrid en die uitslag volstond om de eindstrijd van het miljoenenbal te bereiken. Daarin wacht het sterke FC Barcelona. De spelers van Juventus hebben het volste vertrouwen in een overwinning op de sterrenformatie uit Barcelona.

"Ik ben ontzettend trots op mijn ploeggenoten", zegt Gianluigi Buffon tegen Italiaanse media. "De wedstrijd verliep precies op de manier zoals wij dat wilden." De doelman mag op zijn 37ste aantreden voor een Champions League-finale. "Die kans krijg je niet vaak, dus we moeten alles geven", vindt de keeper.

Middenvelder Arturo Vidal is niet bang voor de koploper van Spanje, die in de halve finale afrekende met Bayern München. "Barcelona heeft geweldige spelers, maar wij ook", zegt hij. "In Berlijn zullen we de wedstrijd van ons leven moeten spelen. Ons spelersgroep is hecht, het voelt alsof we broers zijn omdat we al zolang samenspelen. Juventus heeft een geweldig team."

Ook verdediger Giorgio Chiellini denkt dat er wat te halen valt tegen Barcelona. "We hebben laten zien dat thuishoren in de finale omdat we een sterk team hebben. Wij kunnen iedereen verslaan, dus ook Barcelona. Daar zijn we van overtuigd." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen