Gerrard neemt afscheid op Anfield: "Wordt emotioneel"

14 mei 2015, 11:51

Na zeventien seizoenen waarin hij in totaal meer dan 700 wedstrijden speelde, komt er een einde aan het huwelijk tussen Steven Gerrard en Liverpool. De clubicoon speelt komend weekend voor het laatst een competitieduel op Anfield Road, waar hij afscheid zal nemen van de fans.

Na de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Crystal Palace, wacht er nog een uitwedstrijd tegen Stoke City. Komend weekend zullen de fans van The Reds alvast afscheid nemen van Gerrard. "Het wordt emotioneel", verwacht de 34-jarige Engelsman. "Met name aan het eind van het duel zal ik het zwaar krijgen. Dan is het tijd om afscheid te nemen van de fans voor het laatst en dat zal moeilijk worden. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt, dus het is moeilijk om er iets van te verwachten. Ik zal dan in ieder geval de fans bedanken voor de steun die ze mij jarenlang hebben gegeven", zegt hij tegen de BBC

Gerrard vertrekt in de zomer naar het Amerikaanse Los Angeles Galaxay, waar hij voor anderhalf jaar heeft getekend. In zijn lange periode bij Liverpool legde hij beslag op de Champions League, de UEFA Cup, twee FA Cups en drie League Cups. De landstitel ontbreekt in dat lijstje, tot teleurstelling van de middenvelder zelf. "Daar baal ik het meest van", zegt hij. "Ik zou graag willen dat ik de volledige collectie had, maar de titel blijft het ontbrekende stukje."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen