Evra treft Suarez: "Zal hem gewoon de hand schudden"

14 mei 2015, 12:16

Patrice Evra zal op 6 juni in Berlijn in de finale van de Champions League een oude bekende treffen. De verdediger van Juventus staat in de eindstrijd tegenover Luis Suarez, met wie hij in 2011 een vervelend conflict beleefde. Evra, toen nog speler van Manchester United, werd destijds racistisch bejegend door Suarez, die daarvoor acht duels geschorst werd.

Evra zal de aanvaller van FC Barcelona gewoon de hand schudden, voorafgaand aan de finale van de Champions League. "Ik ben trots op wie ik ben en ben trots op mijn huidskleur", zegt Evra tegen Sky Sports. De Fransman wil in het veld zijn revanche halen op Suarez. "Ik zal gewoon zijn hand schudden, dat is geen probleem. In het veld zal ik hem wel even duidelijk maken dat ik er ben."

Dat Juventus de finale van het miljoenenbal heeft bereikt, is enigszins verrassend te noemen. Evra heeft altijd geloof gehouden in zijn team. "Mensen vergeten dat Juventus een team heeft met veel spelers die de CL als eens wonnen. Veel spelers hebben eerder al finales gespeeld", weet Evra, die zelf opgaat voor zijn vijfde eindstrijd. "Ik heb er vertrouwen in. Als ik dat niet zou hebben, zou ik de coach vragen om me niet op te stellen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen