Bale niet ontevreden over seizoen: "Heb goed gespeeld"

14 mei 2015, 13:08

Gareth Bale is niet ontevreden over zijn prestaties in het tweede seizoen als speler van Real Madrid. De aanvaller van De Koninklijke kreeg de laatste tijd veel kritiek te verwerken, maar dat is volgens de buitenspeler niet altijd terecht. Hij vindt zelf dat hij geen slecht seizoen heeft gedraaid.

Bale kreeg woensdag tegen Juventus voldoende kansen, maar kon de criticasters niet te mond snoeren met een doelpunt. "Dat was pech", zegt Bale tegen Sky Sports. "Meestal vliegt er wel één binnen als ik blijf proberen. Helaas is dat tegen Juventus niet gebeurd." Het seizoen van Bale bij Real Madrid is geen daverend succes geworden. "Ik was wat wisselvallig, maar ik heb het gevoel dat ik toch goed gespeeld heb. Aan het afwerken valt nog wel wat te verbeteren, daarmee ga ik komend seizoen aan de slag. Ik leer van dit seizoen en wil er volgend jaar weer staan."

De uitschakeling in de halve finales in de Champions League is een bittere pil voor de ploeg uit de Spaanse hoofdstad. "Dit is zeer teleurstellend. We wilden de finale halen, maar dat is helaas niet gelukt. Juventus heeft het goed gedaan, maar wij moeten ons nu oprichten en zorgen dat we volgend jaar weer meestrijden om de Champions League-trofee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen