Ajacied El Ghazi gelinkt aan diverse Europese topclubs

15 mei 2015, 08:23

Anwar El Ghazi heeft zich dit seizoen flink op de kaart gezet. Niet alleen in de Eredivisie, maar ook internationaal. De verrichtingen van de twintigjarige vleugelaanvaller van Ajax worden nauwlettend in de gaten gehouden door buitenlandse topclubs. Bayern München, Chelsea en Atlético Madrid gaan de prestaties van de Ajacied nog beter bekijken. Dat meldt De Telegraaf.

Dat doen de voetbalgrootmachten tijdens het Festival International Espoirs in Toulon, waaraan El Ghazi vanaf 27 mei met Jong Oranje deelneemt. Het nationale jeugdelftal speelt dan tegen Costa Rica, Verenigde Staten, Qatar en Frankrijk. Bayern, Chelsea en Atlético zijn op zoek naar buitenspelers en de speler van Ajax staat dus op hun lijstje.

El Ghazi zette dit seizoen, het jaar van zijn doorbraak in Ajax 1, negen doelpunten en acht assists achter zijn naam in 42 optredens. Hij werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar bij Ajax. "Anwar is een op en top prof die elke dag beter wil worden", zei coach Frank de Boer over de jongeling.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen