'Twente slijt Kusk voor miljoen euro aan Kopenhagen'

15 mei 2015, 08:34

Kasper Kusk staat, na een mislukt avontuur bij FC Twente, voor een terugkeer naar zijn vaderland Denemarken. FC Kopenhagen wil de 23-jarige aanvaller uit zijn lijden verlossen. Hij maakte vorig jaar voor ongeveer anderhalf miljoen euro de overstap van Aalborg BK naar de Grolsch Veste, maar kon geen doorbraak forceren in de Eredivisie.

Aanvankelijk kreeg Kusk wel speelkansen, maar de Deen verdween al snel uit beeld bij coach Alfred Schreuder. Na de winteronderbreking verscheen hij alleen nog in de met 0-5 verloren thuiswedstrijd tegen PSV binnen de lijnen. Mocht de zevenvoudig international van Denemarken daadwerkelijk naar Kopenhagen verkassen, dan lijkt hij niet de enige speler te zijn die uit Enschede vertrekt. Vanwege de financiële problemen zullen er diverse spelers verkocht moeten worden.

Met de verkoop van Kusk lijkt Twente bijna een miljoen euro te kunnen verdienen. Dat is een zeer welkom bedrag, vanwege de financiële malaise. De Deen heeft nog een contract tot medio 2018 in Enschede.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen