Benitez baalt: "We hadden het moeten afmaken"

15 mei 2015, 09:08

Napoli was op voorhand zwaar favoriet om ten koste van Dnjepr Dnjepropetrovsk door te gaan naar de finale van de Europa League, maar de Italianen werden verrassend afgetroefd door de formatie uit Oekraïne. In Italië werd er met 1-1 gelijkgespeeld en in de return gingen de Partenopei met 1-0 onderuit tegen de ploeg die Ajax eerder uitschakelde. Coach Rafael Benitez baalt als een stekker, aangezien er in beide duels genoeg kansen gecreëerd werden.

"We hebben genoeg kansen gehad om de doelpunten te maken die we nodig hadden", concludeerde Benitez na het verlies in Oekraïne. "Ik ben teleurgesteld dat we uitgeschakeld zijn. Een treffer had alles veranderd", aldus de coach van Napoli. "De teleurstelling in de groep is groot, we hadden het beter kunnen doen. Het is niet anders."

De Italianen werden benadeeld door de arbitrage. De gelijkmaker in de heenwedstrijd werd uit buitenspelpositie gemaakt en bij de winnende goal in Kiev leek Yevhen Seleznyov verdediger Miguel Angel Britos aan zijn shirt te trekken. "Dat zijn serieuze zaken, maar we kunnen het niet veranderen. We hadden het zelf moet afmaken, daar lag het probleem."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen