Emery over finale tegen Dnjepr: "Het wordt fifty-fitfty"

15 mei 2015, 09:46

Sevilla had in beide wedstrijden in de halve finale van de Europa League geen kind aan Fiorentina. De Andalusiërs wonnen thuis met 3-0 van de Italianen en maakten het in Florence af. De return eindigde in 0-2, waardoor Fiorentina geen moment kans had op plaatsing voor de finale. Ondanks de roemloze uitschakeling van de Italiaanse club toonde coach Unai Emery veel respect voor de tegenstander.

"De wijze waarop Fiorentina speelde beviel me heel erg", zei Emery na de 5-0 zege over twee duels. "Het resultaat is veel te hoog uitgevallen", vindt de trainer van Sevilla. "Ik wil Fiorentina bedanken voor deze twee wedstrijden en in het bijzonder hun fans voor het applaus na het laatste fluitsignaal. Ze vonden dat wij het verdienden."

"Ondanks het resultaat had Fiorentina in beide wedstrijden de kans om te scoren", vervolgt Emery, die Dnjepr Dnjepropetrovsk ontmoet in de finale. "Als zij Napoli kunnen verslaan, dan hebben ze een uitstekend team. Ik zeg niet dat we favoriet zijn, het is fifty-fifty."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen