Bosz: "De strijd om de derde plaats is nog levend"

15 mei 2015, 14:47

Na de fraaie 1-4 overwinning in De Kuip is er voor Vitesse weer een sprankje hoop op de derde plaats. De Arnhemmers treden komende zondag in de eigen Gelredome aan tegen FC Utrecht. Hoewel de geel-zwarten afhankelijk zijn van de resultaten van Feyenoord (PEC Zwolle-uit) en AZ (Excelsior-uit), gelooft coach Peter Bosz nog wel een beetje in een goede afloop. Hij beseft dat de strijd om plek drie weer helemaal open ligt.

"We hebben het gevierd als een gewone overwinning. Door de winst in Rotterdam is de strijd om de derde plaats nog levend", zegt Bosz in aanloop naar de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen op de clubsite. "Wij moeten zelf eerst winnen. Pas dan kunnen we kijken naar de andere duels", benadrukt Bosz, die niet kan beschikken over Kelvin Leerdam en Denys Oliinyk. Marko Vejinovic is wel terug na een schorsing.

Bosz wil voortborduren op de mooie uitzege op Feyenoord. "Ik ben er wel uit hoe we gaan spelen. We gaan niet veel veranderen. Josh McEachran start ook zondag in de basis", aldus de trainer van Vitesse, die uit bij Utrecht ten onder ging met zijn ploeg. "Het wordt een wedstrijd zoals wij wel vaker zien. Wij moeten ons eigen spel spelen en het spel maken. Zij zullen wat meer op de counter gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen