FC Oss blijft hopen: "Wij zijn in staat om te stunten"

15 mei 2015, 12:38

Na het binnenslepen van een periode keek FC Oss lange tijd uit naar de start van de play-offs om promotie/degradatie, maar de nacompetitie bracht de Brabantse club nog niet veel goeds. De eerste wedstrijd van de dubbele ontmoeting met VVV Venlo ging met 1-2 verloren. Zodoende wordt het bereiken van de volgende ronde van de nacompetitie.

Ondanks de matige uitgangspositie heeft trainer Klaas Wels nog vertrouwen in een goede afloop. "Wij zijn in staat om te stunten", aldus de coach van Oss, die nog wel baalt van afgelopen maandag. "Ik was zeer tevreden met ons spel in de tweede helft, in de eerste helft speelden we minder sterk. We waren tempo- en initiatiefloos in balbezit en oogden niet fris en scherp. Waar dat aan lag weet ik niet. Misschien waren we toch wat zenuwachtig voor de wedstrijd, misschien was er te veel ontzag voor de tegenstander."

"We moeten winnen en zullen dus meer en hoger druk gaan zetten", weet Wels. "Aan de bal moet het beter dan maandag, en natuurlijk moeten we scoren. We weten precies waar we aan toe zijn, dat is wel lekker. Dit seizoen hebben we genoeg doelpunten gemaakt, dat moet vanavond ook lukken. Ik kijk met veel gezonde spanning uit naar de wedstrijd. We geloven absoluut in onze kansen en zijn er klaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen