Van der Vaart vindt lijfsbehoud belangrijker dan prijs

15 mei 2015, 13:15

Bij Hamburger SV vecht men, net als vorig seizoen, tegen degradatie uit de Bundesliga. Die Rothosen bevinden zich met nog twee speelronden te gaan nipt in de veilige haven, maar SC Freiburg, Hannover 96, SC Paderborn 07 en Stuttgart hijgen in de nek van de club van Rafael van der Vaart. Komende zaterdag staat de degradatiekraker tegen het Stuttgart van coach Huub Stevens op het menu. De wedstrijd van het seizoen, beseffen de spelers van HSV.

Van der Vaart benadrukt in Bild nog maar eens hoe belangrijk lijfsbehoud is voor HSV. "Het is belangrijker dan een titel", zegt de 32-jarige Nederlander. "De club is zo belangrijk voor mij, degradatie moet echt voorkomen worden. Ik wil HSV verlaten met een goed gevoel", aldus Van der Vaart, die in de zomer uit Hamburg vertrekt. Onder meer Ajax heeft interesse in de ervaren spelmaker.

HSV heeft zich de afgelopen weken naar de veilige haven gespeeld, met de nieuwe coach Bruno Labbadia. "Hij heeft veel ervaring en heeft ons vooruit gestuwd. Hij brengt zijn ideeën uitstekend over", aldus Van der Vaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen