Cocu wil het kampioensjaar zondag 'geweldig afsluiten'

15 mei 2015, 15:21

De uitwedstrijd tegen ADO Den Haag is voor PSV een duel om des keizers baard, maar Phillip Cocu wil het seizoen graag in stijl afsluiten. De Eindhovenaar, die verkozen is tot beste trainer van het seizoen 2014/2015, bereidde zijn selectie op het Spaanse vakantie-eiland Ibiza voor het op het laatste duel van het seizoen.

"De trip was heel goed bevallen, het is leuk om zo tijd met elkaar door te brengen op een manier waarop we dat eigenlijk nooit doen", zegt Cocu op PSV.nl over het uitstapje. "Zondag gaan we proberen te winnen, dan sluiten we het seizoen geweldig af. Daarna kunnen we gaan werken aan komend seizoen. Maar eerst doen we er alles aan om drie punten te pakken in Den Haag", aldus de coach van PSV.

Het is de laatste wedstrijd dat Cocu zijn assistent Ernest Faber aan zijn zijde zal hebben. De rechterhand van Cocu vertrekt in de zomer uit het Philips Stadion. "Het is jammer dat hij weg gaat", vindt Cocu. "We kennen elkaar goed en hebben jarenlang prettig samen gewerkt. Ik begrijp zijn keuze echter goed, hij is een hoofdtrainer en wil zelf ook een club runnen. Door het nu al bekend te maken, weet elke club dat hij beschikbaar is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen