Excelsior wil Europa in: "Geen domme kaarten pakken"

15 mei 2015, 15:53

Voor de spelers van Excelsior lijkt het komende zondag belangrijker te zijn om weinig overtredingen te maken, dan dat er gewonnen wordt. De Kralingers maken kans om Europa in te gaan, vanwege hun plaats in het Fair Play-klassement. Coach Marinus Dijkhuizen wil dan ook voorkomen dat er onnodige gele kaarten worden gehaald.

"Wij willen graag Europees voetbal gaan spelen", geeft Dijkhuizen aan op de officiële clubwebsite. "Wij hebben geen ploeg die veel gele kaarten pakt, maar we moeten sowieso voorkomen dat we zondag domme kaarten pakken en daardoor het Europees ticket mislopen", aldus de trainer, die met Excelsior nipt boven Go Ahead Eagles staat in het Fair Play-klassement. (7,98 versus 7,94).

Maar niet alleen het maken van weinig overtredingen telt, benadrukt Dijkhuizen. "Wij willen ook winnen. Wij willen 35 punten behalen, maar buiten dat hebben we na de winter te weinig gebracht in thuiswedstrijden, dus het publiek in het uitverkochte stadion verdient een goede afsluiting van het seizoen", aldus de oefenmeester van Excelsior, die Luigi Bruins, Alessandro Damen en Kevin Vermeulen, Kevin van Diermen en Rick Kruijs moet missen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen