Vd Looi: "Wij moeten gewoon achtste willen worden"

15 mei 2015, 16:10

De play-offs om Europees voetbal kan en hoeft FC Groningen niet meer in, door de bekerwinst is de ploeg immers al zeker van deelname aan de Europa League. Op papier staat er dus niets op het spel in de laatste competitiewedstrijd, uit tegen NAC Breda, maar coach Erwin van de Looi ziet dat anders.

"Ons doel in om de achtste plaats binnen te spelen", zegt de trainer op de website van FC Groningen. "Voor NAC gaat het om de 16de of 17de plek en hoe ze de nacompetitie ingaan. Beide ploegen hebben wat om voor te spelen en daarom is deze wedstrijd nog belangrijk. Wij moeten gewoon achtste willen worden."

Dat Van de Looi het duel serieus neemt blijkt uit het feit dat hij met zijn selectie al op zaterdag, een dag voor de wedstrijd, richting Noord-Brabant afreist. "We hebben ons goed voorbereid en gaan een dag eerder weg om niets aan het toeval over te laten. Dat hebben we het gehele seizoen niet gedaan, dus ook nu niet."

De enige die wellicht ontbreekt bij FC Groningen is verdediger Lorenzo Burnet. "Zijn vriendin is zwanger en daar 'rommelt' het een beetje. Het is dus nog de vraag of Burnet mee kan, maar daar gaan we vooralsnog wel vanuit. We zorgen in ieder geval dat er vervoer is, zodat hij – als het zover is – bij z'n vriendin kan zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen