"Publiek bedanken voor jaar lang fanatieke steun"

15 mei 2015, 16:45   Bijgewerkt: 16 mei 2015, 13:12

Wie in augustus of september gezegd had dat Heracles Almelo zich rechtstreeks zou handhaven in de Eredivisie, was waarschijnlijk recht in zijn gezicht uitgelachen. De ploeg stond na zeven duels nog op nul en leek in sneltreinvaart af te koersen op de Jupiler League, maar alles is op zijn pootjes terecht gekomen. De laatste competitiewedstrijd, zondag thuis tegen Go Ahead Eagles, is om des keizers baard.

Heracles staat na 33 duels op plek veertien, twee punten boven Excelsior. "We willen graag veertiende blijven en dus willen we de competitie winnend afsluiten", blikt coach John Stegeman op de website van zijn ploeg vooruit op de laatste wedstrijd tegen Go Ahead. "We moeten er elke wedstrijd vol voor gaan, ook nu weer. Ik wil dat de jongens alles geven en hoop dat we de laatste wedstrijd ons niveau halen. We willen het publiek verwennen en het goed afsluiten met elkaar, en het publiek bedanken voor een jaar lang fanatieke steun."

Jeroen Veldmate en Simon Cziommer lijken hersteld van blessures en kunnen mogelijk spelen. Achter de naam van aanvaller Denni Avdic staat een vraagteken, hij was vrijdag ziek en geldt als twijfelgeval.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen