Clasie: "Heb het gevoel dat het wel goed komt"

15 mei 2015, 17:48

De resultaten van de laatste weken bieden Feyenoord weinig houvast, maar Jordy Clasie is er desondanks van overtuigd dat zijn ploeg als derde gaat eindigen in de Eredivisie. Om plek drie veilig te stellen moet er zondag in het IJsseldelta Stadion gewonnen worden van PEC Zwolle, dat nergens meer voor speelt.

Feyenoord had plek drie stevig in handen, maar sneed zichzelf in de vingers door punten te morsen tegen Willem II, Go Ahead Eagles, FC Groningen en Vitesse. Tegen de Arnhemmers werd het maandag in de Kuip zelfs 1-4. "We hebben nog één kans, hebben het in eigen handen. Ik heb het gevoel dat het wel goed komt", blikt Clasie bij RTV Rijnmond vooruit op de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De zeperd tegen Vitesse hakte er flink in bij Feyenoord, geeft de middenvelder toe. "De dagen erna zijn nooit leuk, maar we moeten de knop omzetten. Vier weken op rij hebben we het laten liggen, nu hebben we nog één kans om het recht te zetten."

Er is de afgelopen dagen veel gepraat in Rotterdam-Zuid, laat Clasie weten. "Logisch na deze mindere weken. Even elkaar in de ogen aankijken, duidelijkheid scheppen naar elkaar over wat er is gebeurd en wat er moet gebeuren om zondag wel te winnen. We moeten uitstralen dat we een team zijn." Nu telt maar één ding: winnen van PEC Zwolle. Lukt dat niet, dan is Feyenoord plek drie vrijwel zeker kwijt. Clasie: "Voor mij geen optie, het zou een drama zijn als we wel play-offs moeten spelen. Maar daar moeten we niet aan denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen