Jans: "Situatie Feyenoord heeft geen invloed op ons"

15 mei 2015, 21:10

Hoewel voor de club zelf niets meer op het spel staat, speelt PEC Zwolle een cruciale rol op de laatste speeldag van de Eredivisie. De regerend Johan Cruijff Schaal-houder ontvangt het zwalkende Feyenoord en gooit bij een overwinning of gelijkspel de strijd om de derde plaats helemaal open.

De druk op Feyenoord is enorm, zeker gezien de slechte resultaten van de laatste weken, maar daar is coach Ron Jans niet mee bezig. "Dat heeft geen invloed op onze speelwijze. Maar waar je als trainer meestal wel tien of elf posities bij de tegenstander kan invullen, is dat nu minder. Ook omdat Karim El Ahmadi is geschorst", blikt de trainer, die Thomas Lam (schorsing) mist, in De Stentor vooruit op het duel met de Rotterdammers.

Mocht PEC Zwolle een goed resultaat boeken tegen Feyenoord, dan is de kans groot dat het volgende week opnieuw tegenover de ploeg van coach Fred Rutten staat. Dat zou dan in de eerste ronde van de play-offs zijn. "We gaan wel zien wie er na zondag de opponent is, wij zijn daar totaal niet mee bezig. Als we winnen beginnen we met een lekker gevoel aan de play-offs, dat is het enige waar wij invloed op hebben", aldus Jans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen