Depay enthousiast: "Competitie waarin ik kan uitblinken"

16 mei 2015, 09:56

Met PSV komt hij dit weekend nog in actie tegen ADO Den Haag, maar daarna zit het seizoen in Eindhoven erop voor Memphis Depay. De 21-jarige buitenspeler kan zich dan gaan richten op zijn nieuwe club Manchester United. Zelf kan hij niet wachten om in Engeland aan de slag te gaan, zo geeft hij toe. "Ik denk dat dit helemaal bij mij gaat passen."

De Premier League is de perfecte competitie voor Depay, zo denkt hij zelf. "Echt, ik denk dat dit helemaal bij mij gaat passen. Dit is een competitie waarin ik denk te kunnen uitblinken. Snel voetbal, hard werken en veel mooie goals. Ik kan niet wachten. Op mijn telefoon heb ik een app van FOX Sports, daarmee kijk ik onderweg alle livewedstrijden in de Premier League", zegt hij tegen De Telegraaf.

Hij was afgelopen week voor een sponsortrip in Londen. Daar werd hij nog enthousiaster over zijn aanstaande overstap naar Engeland. "Dit is anders dan Nederland, hè", vertelt hij. "Wow, het is zoveel drukker, alles is groter en indrukwekkender. De hoeveelheid supporters, zoveel media ook, de stadions, de hele beleving van het voetbal. Ik wil het allemaal gaan meemaken."

"Weet je dat ik nauwelijks in Engeland ben geweest? We hebben met PSV een keer een trainingskamp hier gehad. Verder heb ik hier nooit gespeeld, ben hier ook nooit met vakantie geweest. Het echte Engeland moet ik nog leren kennen", besluit Depay, die PSV met zijn transfer ongeveer dertig miljoen euro oplevert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen