Geluk helpt De Graafschap: "Zijn goed weggekomen"

16 mei 2015, 10:10

De Graafschap had vrijdagavond in het duel met Almere City een behoorlijke dosis geluk. Bij een 1-1 stand in de blessuretijd van de tweede helft, scoorde de bezoekende ploeg een doelpunt die onterecht werd afgekeurd wegens buitenspel. Zodoende kwam er verlenging, waarin De Graafschap alsnog de klus klaarde: 1-2. Dit tot opluchting van coach Jan Vreman, die beseft dat het ook anders had kunnen aflopen.

88 minuten bleef het 0-0, maar beide teams scoorden in extremis één keer, waardoor er verlenging kwam op de Vijverberg. "Ik denk dat er spanning was bij heel veel mensen. Ja, ik vond wel dat we verdiend hebben gewonnen", zegt Vremen tegen Omroep Gelderland. Vreman weet dat hij niet mag klagen over de afgekeurde goal van Almere. "Als hij hem had goed gekeurd, was je gewoon weg geweest. Nu zijn we inderdaad goed weggekomen."

In de volgende ronde van de nacompetitie wacht een ontmoeting met Go Ahead Eagles of NAC Breda. "We hebben één doel in de nacompetitie en dat is alles winnen. Je hebt altijd kansen. Zij moeten hoger worden ingeschat. Maar het ligt er aan hoe zij zijn en wat wij kunnen brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen