Almere City uitgeschakeld: "Ben trots op de spelers"

16 mei 2015, 11:25

Voor Almere City is er een einde gekomen aan het seizoen 2014/15. De ploeg van Fred Grim, die in reguliere competitie indruk maakte in de Jupiler League, werd vrijdagavond door De Graafschap uitgeschakeld in de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. Grim is teleurgesteld door de uitschakeling, maar is wel trots op zijn spelersgroep.

"Ik ben gewoon trots op de spelers dit seizoen en de manier van voetballen", zegt Grim tegen FOX Sports. "We hebben ook dit duel weer zeer volwassen gespeeld", aldus de coach over de wedstrijd tegen De Graafschap, die na verlenging met 2-1 verloren ging.

Almere scoorde in blessuretijd van de tweede helft een doelpunt die afgekeurd werd vanwege buitenspel. Het had er echter alle schijn van dat doelpuntenmaker Enzio Boldewijn niet buitenspel stond. "Het moet wel heel raar zijn als hij op dat moment al buitenspel stond, maar dan moeten de beelden uitwijzen. Het heeft geen zin meer om erover te praten. We hebben hele mooie wedstrijd gezien met twee teams die tot het gaatje zijn gegaan. Er was veel strijd en spanning. Jammer genoeg hebben wij niet aan het langste eind getrokken", aldus Grim.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen