VVV zwijnt bij 'spookgoal': "Ik dacht dat hij zat"

16 mei 2015, 12:03

Tijdens de return in de eerste ronde van de play-offs tussen VVV Venlo en FC Oss vond er vrijdagavond een bizar moment plaats. Oss leek de score in de eerste helft te openen, maar een zuiver doelpunt van Istvan Bakx werd afgekeurd. Het bleef 0-0, waardoor VVV door is naar de volgende ronde. Coach Maurice Steijn geeft toe dat hij dacht dat Oss terecht scoorde.

"Ik dacht dat de bal erin zat", gaf Steijn na afloop toe voor de camera van FOX Sports. Op het moment van scoren was er ook een extra bal in het veld. "Ik vind dat je als scheidsrechter dan ook moet afblazen, voordat je allemaal problemen op de hals haalt. Met één bal is het namelijk al lastig genoeg, zeker voor mijn spelers vandaag", zei Steijn met een knipoog.

De oud-coach van ADO Den Haag was niet tevreden over het optreden zijn team. "We wilden er een mooie wedstrijd van maken, maar dat is niet gelukt. Vooral in de eerste helft was het heel matig van onze kant. We kwamen ook twee keer heel gelukkig weg. Ik vond ons heel passief en niet agressief genoeg in de eerste helft. Daar was ik niet tevreden over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen