Telstar-topscorer in onmin met coach: "Allerlei confrontaties"

16 mei 2015, 13:21

Ralf Seuntjens is dit seizoen met zeventien treffers van grote waarde voor Telstar, maar voor een goede relatie met coach Michel Vonk heeft dat niet gezorgd. Tussen beide partijen hebben zich dit seizoen al meerdere conflicten voorgedaan, zo zegt Seuntjens tegen RTV Noord-Holland.

"Ik wacht wel af wat er komt en anders dien ik mijn contract bij Telstar uit". In dat laatste geval wil hij wel eerst een goed gesprek met trainer Vonk. "Hij zegt dat ik niet hard genoeg train en noemt ook nog allerlei randzaken. Er zijn allerlei kleine confrontaties geweest. Maar je kan moeilijk iets uitpraten met hem en dat wil ik altijd wel als er een conflict is." 

"Misschien gaat de trainer er vanuit dat ik toch wegga. Ik heb voor de wedstrijd tegen Oss met hem gesproken, maar dat was maar kort. De volgende dag stond op het bord dat ik geen penalty's meer mocht nemen, terwijl ik de vaste penalty-nemer was. Daar kreeg ik ook geen uitleg over."

De 26-jarige was dit seizoen bij Telstar ook goed voor twaalf assists. Hij is de broer van Mats Seuntjens, die bij NAC Breda speelt. Ralf Seuntjens werd voorafgaand aan dit seizoen nog afgewezen door de club uit Brabant, omdat hij door toenmalig coach Graeme Rutjes niet goed genoeg bevonden werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen